ANKARA / ALTINDAĞ - Yıldıztepe Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

0(312) 544 31 30
YILDIZTEPE MAH. DOĞU CAD. OKUL BLOK NO 43 ALTINDAĞ / ANKARA
Vizyon
TOPLUMUN ÖZEL EĞİTİME GEREKSİNİM DUYAN BİREYLERE KARŞI OLUMLU TUTUMLAR GELİŞTİRMELERİNİ SAĞLAMAK, TOPLUMLA BÜTÜNLEŞMİŞ VE HAYATA KAZANDIRILMIŞ MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEK, "HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOK" DÜŞÜNCESİNİ ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERİN YAŞAMLARINDA GERÇEK KILABİLMEKTİR.
Misyon
TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN GENEL AMAÇ VE TEMEL İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA ÖZEL EĞİTİME GEREKSİNİMLİ BİREYLERİN TOPLUMSAL VE SOSYAL YAŞAM BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEK, TOPLUMLA BÜTÜNLEŞMELERİNİ VE HAYATA KAZANDIRILMALARINI SAĞLAMAKTIR.
Öğretim Şekli :TAM GÜN ÖĞRETİM
BAŞLAMA 09:30 BİTİŞ 14:50
Ulaşım
Okulumuzun yanı otobüs son durağıdır. EGO ve dolmuş ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Altındağ İlçesi Yıldıztepe Mahallesinde bulunmaktadır. Çevresinde Necip Fazıl Kültür Merkezi, Karakum Anaokulu, Kutalmışbey Ortaokulu bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine (Altındağ Kaymakamlığı´na) 6.7 km uzaklıktadır. İl merkezine 9.7 km uzaklıktadır. Kızılay´a 9.9 km uzaklıktadır. Ulus´a 7.7 km uzaklıktadır.